Eindelijk is er nu een berichtensysteem die het giswerk uit jouw conversaties haalt en lastige gesprekken overbodig maken

Hoe spreek ik een vrouw aan op Tinder Whatsapp of een Datingsite.

Hoe spreek ik een vrouw aan op Tinder Whatsapp of een Datingsite.

Ahhh, Tinder. Ondanks zijn reputatie als app,, wordt het nu ook gebruikt door vrouwen die echte relaties willen … maar geen tijd willen verspillen aan het krijgen van een date bij online dating. Dit is GEWELDIG nieuws voor jou!

Net als alle datingsites is Tinder een spel. Om het spel te verslaan, begin je met het uploaden van mooie profielfoto’s. Er is ruimte voor een of twee zinnen over jezelf, die je zou moeten aanvullen met een interessant en een vleiend feit over jou. Maak je geen zorgen om wat te schrijven. De focus van Tinder ligt op berichten verzenden.

Voor velen is het moeilijk om de juiste tekst te vinden voor het aanspreken van een vrouw. Dit kan komen door onzekerheid of te weinig zelfvertrouwen.

Het begin van een gesprek.

Het is meestal aan jou om het gesprek te starten. Een goede eerste tekst voor een meisje op Tinder is meestal een vraag of je vertelt een grap die specifiek over haar (en niet haar uiterlijk) gaat. De meest effectieve vragen zijn persoonlijk, in plaats van iets dat je zou kunnen kopiëren en plakken. (We kunnen zien wanneer een jongen alleen maar dezelfde tekst kopieert en aan meerdere meisjes plakt!) Om een ​​goed persoonlijk detail te vinden, kijk je door haar foto’s en andere beschikbare gegevens van haar.

Houd uw berichten kort en attent.

Wanneer je een vrouw een sms stuurt op Tinder, is het een gesprek. Tonnen jongens verwarren het als een kans om te praten over hoe geweldig ze zijn. Iemand leren kennen is een tweerichtingsverkeer en het is saai om aan de ontvangende kant van een monoloog te staan. Meisjes zullen meer geïnteresseerd in je zijn als je het gesprek interessant maakt voor jullie beiden! Een goede manier om het tekstgesprek in realtime bezig te houden, is door berichten te verzenden die slechts één idee per keer uitdrukken. Berichten die korter zijn dan 20 woorden (of slechts een paar regels lang) zijn snel en gemakkelijk te beantwoorden, waardoor het gesprek blijft stromen. 

Blijf vragen stellen

Het is altijd goed om vragen te stellen omdat het bewijst dat je geïnteresseerd bent in HAAR en niet alleen in haar uiterlijk. Als je haar vragen stelt, krijg je ook meer informatie om contact met haar te maken op basis van je gedeelde waarden, overtuigingen, persoonlijkheid en fysieke aantrekkingskracht. Die verbindingen zorgen voor power-up chemie.

Heb je toch angst dat je verkeerde teksten stuurt of onjuiste vragen stelt? dan is onderstaande iets voor jou.

Eindelijk is er nu een berichtensysteem die het giswerk uit jouw conversaties haalt en lastige gesprekken overbodig maken

Stel je voor dat je:

 • Nooit meer hoeft te twijfelen hoe te reageren op haar berichtjes
 • Elk telefoonnummertje dat je krijgt in de kroeg of op straat
  omzet in een date
 • Bewonderende opmerkingen krijgt dat jij zo anders bent
  dan alle andere mannen
 • Exact weet hoe je haar in slechts een paar minuten op date krijgt
  vanaf Tinder
 • Haar RESPECT krijgt omdat je zo authentiek en congruent overkomt
 • Opwindende naaktfoto’s krijgt van zogenaamde ‘lieve meisjes’
 • Vragende berichtjes krijgt met hints om met je af te spreken
 • Berichtjes simpelweg voorspel zijn en je meer seks hebt in een maand
  dan de meeste mannen in een jaar